top of page

Systemisch veld van het bekken,

Jij op jouw plek in je vrouwenlijn

Ik neem je mee met een systemische blik. Laat je raken tot op de laag van de ziel in een systemische opstelling van het bekken, je levensbron, je baarmoeder.

 

Hoe zou het zijn wanneer jij je ware plek gaat aannemen? Om je vrij te maken van de ballast die je onbewust met je meedraagt uit het systeem van vrouwen waaruit je voortkomt? We hebben allemaal een moeder, grootmoeder, overgrootmoeder etc. en in deze lijn is veel onbewust doorgegeven, zoals overtuigingen, patronen, ziekten, kwalen, maar ook krachten, talenten en kwaliteiten! Door het systemisch veld van het bekken op te stellen, worden verborgen dynamieken zichtbaar. Laat je verwonderen door een systemische blik op de bekken, daar waar ook collectieve thema’s aan het licht mogen komen.

Nancy Stammeleer is de bezielster van haar praktijk ‘Möterjord’: een uitnodigende plek voor zielsontwikkeling en lichaamsgewaarzijn gericht op de bewuste en sensitieve vrouw. Nancy luistert naar het gefluister van je lichaam, daar waar jij je lijf wel of niet bewoont. Vanuit dat ‘veld van aandacht’ neemt zij je mee op een innerlijke reis. Ze doet aan intuïtief systemische coaching en lichaamsgerichte therapie. Concreet laat zij jou via een systemische opstelling van het bekken ontdekken wat je als vrouw nog meedraagt op een diepere laag in je lichaam. Benieuwd naar de kracht van Möterjord?

Neem gerust een kijkje op:

www.moterjord.be

15 NOV 2020

Nancy Stammeleer.jpg
bottom of page