top of page

Wie is Martijn

Martijn Meima heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit van Groningen. Als adviseur en coach heeft hij meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van ondernemers, medewerkers en managers. Met zijn bedrijf Intuïtief Ondernemen begeeft hij zich op het grensvlak van de bedrijfskunde en spiritualiteit. Hij combineert op zijn eigen wijze de kracht van intuïtieve methodieken zoals opstellingen en visualisaties met concepten als non dualiteit en eenheidsbewustzijn en past dit toe in een zakelijke omgeving. Hij weet op een luchtige en praktische manier ondernemers, managers en medewerkers te verleiden naar de diepte van het onderbewustzijn te gaan en vanuit daar de stappen te zetten die nodig zijn voor een succesvol bedrijf.
Martijn geeft trainingen en workshops zoals intuïtieve marketing en intuïtief leiderschap, hij coacht ondernemers 1-op-1 en leidt anderen op om zelf opstellingen te begeleiden en om intuïtief te coachen en te adviseren. Sinds 2016 wordt hij regelmatig gevraagd om in het buitenland trainingen te verzorgen en maatschappelijke opstellingen te begeleiden.

In 2008 is Martijn opgeleid in het begeleiden van opstellingen. Hij heeft daarnaast diverse bijscholingen en workshops gevolgd bij verschillende opleiders. Zo heeft hij zich een hele eigen stijl eigen gemaakt. Deze stijl wordt gekenmerkt door:
- Intuïtief
- Stilte (zoals in het nieuwe opstellen)
- Krachtige helende zinnen
- Open en nieuwsgierig
- Vorm en opstellingssoort los durven laten (familieopstelling, organisatieopstelling, marketingopstelling, loopbaanopstelling; alles door elkaar).

 

Om verder kennis met Martijn te maken, kun je het beste zijn e-boek “In 5 Stappen Succesvol Intuïtief Ondernemen”aanvragen: www.intuitiefondernemen.nl/e-boek

De Workshop

Meer succes met jouw bedrijf
Heb je een eigen bedrijf dat best lekker loopt, maar wil je het naar een volgend niveau tillen, kom dan naar deze workshop.
Martijn Meima, de expert in Europa op het gebied van intuïtief ondernemen, zal je meenemen in een ontdekkingsreis langs onderwerpen als geld, succes, familie, klanten en ondernemerschap. Je gaat op zoek naar wat er door jou vorm wil krijgen en hoe je daarmee klanten en ook jezelf kunt verrijken, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld. Je maakt een reis naar binnen of juist naar buiten. Je kijkt aan wat zich aandient en beweegt waar het veld je heen leidt. Je krijgt inzichten en transformeert, maar niet altijd zoals je van tevoren had bedacht.
Een workshop van Martijn staat altijd garant voor diepgang, veiligheid, humor en luchtigheid.

www.intuitiefondernemen.nl

15 NOV 2020

Martijn-Meima.jpg
bottom of page