top of page

 

Wie is Kim Draijer?

Wat wil je bereiken? Hoe beweeg je van A naar B? Van de huidige plek of situatie naar de gewenste plek of situatie. En wat is er nodig in deze beweging? Ga tijdens deze workshop op onderzoek uit. Bij deze verkenning maken we gebruik van de Systemisch Benaderd vragenwaaier. Er zijn veel variaties mogelijk op deze oefening. Je kunt deze oefening toepassen in 1 op 1 coaching, en in groepen (teams of trainingen).

 

Systemisch Benaderd is een methode om een systemisch perspectief te krijgen zonder de klassieke vorm van opstellen. Het is toepassingsgericht en er is geen uitgebreide vooropleiding voor nodig. Dit maakt het voor organisaties, teams en coaches laagdrempelig om te werken met de systemische laag. Systemisch Benaderd kenmerkt zich door de laagdrempeligheid en taal die goed aansluit bij organisatiecontexten.

Systemisch Benaderd ontwikkelt continu nieuwe tools en manieren van werken en biedt naast verschillende (in-company) opleidingen en workshops ook ondersteunende producten zoals bijvoorbeeld een systemische vragenwaaier gericht op verschillende systemische checklists.

 

Kim Draijer is oprichter en ontwikkelaar van Systemisch Benaderd. Ze is gespecialiseerd in leiderschaps-, teamontwikkeling en procesbegeleiding. Haar kracht is het vertalen van systemisch werk naar concrete werkvormen die in alle contexten bruikbaar zijn. Systemisch Benaderd spreekt de taal van organisaties. Niet alleen in woorden, maar ook door bekende modellen en technieken systemisch te benaderen. Hierbij staan toepasbaarheid in de praktijk en impact voorop.

15 NOV 2020

Kim Draijer.jpg
bottom of page