top of page

 

Wie is Hilde van Bulck?

Twee workshops met Hilde Van Bulck

 

Workshop 1: Soul Alignments

 

Heb je al eens het gevoel gehad dat je meer bent dan je over jezelf denkt? Dat je een bron van inspiratie en motivatie aanraakt? Dat je je heel en verbonden voelt met al wat is? En dan is het weer weg en lijkt het alsof je op een rond punt staat waarvan je niet weet welke afslag te nemen. Ken jij de dans die je persoonlijkheid en je ziel samen dansen? Voor welke dans kies jij? Sierlijk, haperig, traag, dynamisch? Ontdek hoe jij in relatie staat tot je ziel en jij een expressie wordt van je alomtegenwoordigheid. 

 

www.hildevanbulck.com

info@hildevanbulck.com

 

Workshop 2: Onderwijsopstellingen, een opstap naar verlichte scholen

 

Het covid19-virus heeft ons getoond dat een maatschappij in een mum van tijd kan kantelen en van perspectief veranderen. De meest fundamentele waarden van verbinding, contact, de behoefte om creatief te zijn en te leren staan opeens op nummer één. Een nieuw schoolsysteem wil geboren worden. Er is een grote behoefte aan lichtheid. Hoe vertaalt zich dat in de eindtermen, het beleid, het wezen van de leerkracht, de nieuwe vakken die zich aandienen en een nieuwe vorm van welzijn voor directie, leerkrachten en leerlingen? Verlichte scholen. Voor velen is het nog een niet-bestaande show. Toch zijn er al vele tekenen dat we die weg bewandelen. 

 

www.hildevanbulck.com

info@hildevanbulck.com

 

 

Wie is HVB?

 

Hilde Van Bulck is auteur, spreker, transformator en systemisch opsteller. Ze is stichter en bezieler van Samtati. Ze heeft vele jaren ervaring in het onderwijs, coaching en training in de vingers en laat zich niets wijsmaken. Ze heeft zich gespecialiseerd in familie-, onderwijs- en bedrijfsopstellingen. Ze is gekend voor haar intense en kwaliteitsvolle opleidingen en wordt gewaardeerd voor het veilige kader waarin ze werkt. Ze zet aan tot reflectie, inspiratie, motivatie en activatie om personen en hun organisaties tot hun essentie en innerlijk leiderschap te brengen. Ze gaat tot op de bodem van de vraag.

 

Haar tweede boek ‘De eigenwijze kikker, het geheim van lesgeven en opvoeden’ is een boek vol doorleefde ervaringen en concrete oefeningen voor scholen in beweging. Het werd geschreven om volwassenen en kinderen te bekrachtigen. Eerder schreef ze ‘De Nacht van ons leven’, een persoonlijk getuigenisverhaal over liefde en rouw.

15 NOV 2020

Hilde van Bulck.jpg
bottom of page