top of page

Wie is Hilde Jonckers
​Playing dress-up is a process full of self-discovery and joy

Als Identity Coach inspireert Hilde ondernemers en professionals om zich met hun kleding zichtbaar te maken in lijn met wie ze vanbinnen zijn.

Wanneer je kiest voor echtheid, brengt kleding ontroering. Je voelt diepe vreugde wanneer je gezien wordt voor wie je helemaal bent. Door je unieke authenticiteit te tonen kom je geloofwaardig over zodat je het succes krijgt dat je verlangt.

Als creatieve, goedlachse ondernemer flaneer ik graag weelderig (oh ja!) door het leven en de winkels. Ik smelt wanneer ik de unieke schoonheid van mijn klanten help onthullen zodat onze prachtige diversiteit gezien én gevierd kan worden en we samen een (letterlijk en figuurlijk) nog mooiere wereld creëren.

 

Al op jonge leeftijd ontdekte ik dat kleding ook de innerlijke mens kan voeden. Ik was dertien en voelde me nergens bij horen: te oud om kind te zijn, te jong om me al echt vrouw te voelen. Wanneer ik stiekem de hoge hakken en het mantelpakje van mijn mama aantrok, zag ik in de spiegel de vrouw in mij. Ik voelde me er onmiddellijk mee verbonden. Het euforische gevoel dat die outfit me toen schonk, ben ik nooit vergeten. Maar het was pas jaren later dat de impact van een outfit me blijvend zou verwonderen. 

​Joy is living from the inside out

Na een carrière van meer dan 20 jaar als PR-, Advertising en Communicatie manager voelde ik in 2001 dat de tijd rijp was om als zelfstandige verder te gaan. Ik startte als zelfstandig communicatieconsultant. Daarbij hoorde ook dat ik mezelf zichtbaar moest gaan maken. Dat bleek spannender dan ik dacht.

De stap naar het ondernemerschap werd dan ook een uitnodiging voor persoonlijke groei. Ik volgde tal van opleidingen: NLP, Karakterstructuren, Systemisch coachen & Inner navigatoin (KUL), Leading by being, Relationship coaching (Heart IQ), Verbindende communicatie… Daardoor kreeg ik gaandeweg een beter zicht op wie ik in essentie ben. Hoe beter ik mezelf leerde kennen, hoe meer het me opviel dat ik niet goed wist hoe ik mijn herontdekte binnenkant op de juiste manier naar buiten kon brengen. Dat ontbrekende puzzelstukje vond ik tijdens een coachingsessie bij een klant. 

www.hildejonckers.com

15 NOV 2020

Hilde Jonckers.jpeg
bottom of page