top of page

HORSENSE

HorSense is de vereniging van professionele coaches die werken met de methodiek ‘Paard als Spiegel’. HorSense verzorgt opleidingen, workshops en trainingen. Onder begeleiding van een gecertificeerde HorSense coach gaat u op zoek naar antwoorden op uw leer- en ontwikkelingsvragen. Het paard is hierbij de co-coach.

Vanaf september 2016 bieden we een postgraduaat opleiding 'Coachen van mensen met behulp van paarden' aan in samenwerking met de hogeschool Howest.

 

Wie is Henk?

Henk van ’t Net / Hotton (BE) / La Ferme de Bourdon

Na een studie Informatie heeft Henk van ‘t Net jarenlang in allerlei technische functies gewerkt. Vanuit zijn passie voor het 

werken met mensen, startte Henk enkele bedrijven op die een grote link met coaching bevatten. Op dit moment coacht Henk zowel start-ups als bedrijven die enkele jaren bestaan.

 

Henk werkt vanuit de visie dat coaching in combinatie met natuur inzichten oplevert die wellicht in het drukke dagelijks leven verloren kunnen gaan. ‘Door te coachen in de natuur (zoals coachen met behulp van paarden en wandelcoaching) bereik je veel sneller resultaat. Dat is zo mooi om te zien! Henk heeft een accrediatie in coachen met paarden behaald in Nederland en is lid van het EMCC. Verder  heeft Henk ook een opleiding tot systemisch paardencoach bij Wind in Nederland gevolgd.

 

http://www.horsense.be/nl/

15 NOV 2020

HENK.jpeg
bottom of page