top of page

Wie is Dirk Versées

“Ik droom van een netwerk samenleving, waar elk van ons met eigen talenten bijdraagt aan een groter geheel, waarbij individuele expertise en kwalitatieve relaties tussen mensen het verschil maken. Zodra ik deze droom tracht te beleven, ontdek ik al snel dat respect voor wie ik ben en wat ik belangrijk vind én het respect voor de omgeving belangrijke criteria zijn voor succes. Het gaat dus niet alleen om het ontdekken en inzetten van talenten, maar ook om de afstemming met de omgeving waarin dit gebeurt.  Via systeemdenken heb ik hier nieuwe linken ontdekt.”

Dirk Versées werkt als systeem georiënteerd coach. In zijn werk vult hij de traditionele coaching technieken aan met systeemdenken als een extra dimensie.
Hij is auteur van het boek “Beter werken met coaches: hoe doe je dat?” Hierin geeft hij een houvast aan organisaties en (interne) coaches om coaching tot een succeservaring te maken voor alle betrokken partijen. Het boek vormt een handvat om coaching een heldere en eigen plek te geven binnen het systeem van de organisatie. Met de eigen opleiding “Systeem bewust coachen” begeleidt hij coaches om coaching voor zichzelf en hun opdrachtgever systemisch te kaderen. Dirk gaat creatief en co-constructief om met de basisprincipes van systeemdenken binnen organisaties, profit en non-profit. Hij begeleidt hiermee individuen, teams en (internationale) samenwerking tussen teams.


Werken met opstellingen in organisaties kan tot doel hebben een duidelijk zicht te krijgen op wat er werkelijk speelt: Waar gaat de vraag eigenlijk om of wat leeft er echt onder de oppervlakte? Tegelijk kan een opstelling ingezet worden om mogelijke bronnen te ontdekken om een situatie uit het slop te halen.

We bekijken actuele thema’s, waarbij de impact van Covid 19 een rol speelt.

Covid helpt ons om een aantal onderliggende spanningen helder te krijgen. 

Maar ook: wat is mijn relatie tot het virus?”

 

1 workshop: 

De impact van Covid op je business als coach, als bedrijfsleider, op de klanten die je ontmoet

Hoe kan je hiermee omgaan?

 

1 workshop :

Covid en de samenleving

Hoe gaan we hiermee om en nieuw gegeven binnen het systeem?

 

 

Aanpak:

We duiken in de ervaring, in de eenvoud en de essentie van systeemopstellingen. Daar ligt de toegevoegde waarde voor de deelnemer

15 NOV 2020

Dirk.jpg
bottom of page